O nama

BIOS ICT d.o.o. jedan je od brže rastućih sistem integratora koji svojim korisnicima nudi cjelovita informatička i poslovna rješenja kroz usluge savjetovanja, oblikovanja, razvoja, izgradnje, upravljanja, poboljšanja i održavanja informacijsko-komunikacijskih sustava te edukacije za njihovo korištenje.

Tvrtka BIOS ICT d.o.o., čiji je temeljni postulat misije graditi cjelovita rješenja usmjerena potpunom i učinkovitom iskorištavanju poslovnih potencijala, posluje na hrvatskom ICT tržištu od 2004. godine osnovana od mladih ljudi iz informatičke i ekonomske branše.

Budući je BIOS ICT tvrtka koja nudi savjetodavne usluge, uz hardver i softver, jedna smo od rijetkih tvrtki koje mogu ponuditi cjelokupno poslovno rješenje . Projektiramo, instaliramo, održavamo i servisiramo složene informatičke infrastrukture korisnika, čije komponente ne moraju nužno potjecati od samo jednog proizvođača.

O nama

BIOS ICT d.o.o. je od osnivanja gradio svoju poziciju na tržištu oslanjajući se na činjenicu da uspjeh tvrtke zavisi od talenta, vještina i stručnosti djelatnika te njihove sposobnosti da funkcioniraju kao tim usmjeren ka ostvarenju vizije.

Zbog toga veliku pažnju posvećujemo izboru stručnjaka koji postaju dio našeg tima. Shodno osnovnoj djelatnosti, jezgru tvrtke čine obrazovani i stručni kadrovi tehničke struke, ali i stručnjaci ostalih specijalnosti neophodnih za zaokruženu poslovnu cjelinu, kakvu predstavlja BIOS ICT.

Uz stručnost i posvećenost poslu kojim se bavimo, zajednička karakteristika svih djelatnika u BIOS ICT-u je strast ka novim tehnologijama.

Naši stručnjaci kontinuirano pohađaju stručne seminare i treninge, poštujući da se znanje i stručnost svakodnevno unaprijeđuju i usklađuju sa novim trendovima. Uz to, na stručnim skupovima i izložbama u zemlji i u inozemstvu, upoznaju se sa novitetima informatičke tehnologije, zbog toga su u mogućnosti našim klijentima iz prve ruke prenijeti novitete sa svjetskih tržišta.

Stručne konsultacije i treninzi u okviru tvrtke periodično se organiziraju i obuhvaćaju kako obuke iz novih tehnologija, tako i one iz vještina prodaje.

Postani BIOS reseler

Povucite odličan potez u svom poslovanju i distribuirajte naša rješenja

Razumijemo Vaše poslovne potrebe i izazove s kojima se susrećete, uvažavamo složenost svakog projekta i prilagođavamo uvjete Vašim zahtjevima, potrebama i mogućnostima. Naša je podrška dugotrajna i na kvalitetnu uslugu možete računati tijekom cijelog trajanja ugovora.

obrazac

reference