O nama

BIOS ICT d.o.o. jedan je od vodećih pružatelja usluga POS fiskalnih kasa u Hrvatskoj. Naš uspjeh se temelji na tome što donosimo više novca vašem poslovanju kroz bolje tehnološke rezultate. Cjenovno smo odgovarajuća i pristupačna tvrtka za poslovna rješenja u ugostiteljstvu, hotelijerstvu, trgovini i uslužnim djelatnostima.

Ako su vaša iskustva s FISKALNIM KASAMA bila razočaravajuća, ostavite ih u prošlosti jer smo mi vaši budući stručnjaci za FISKALNE KASE i nikada vas nećemo iznevjeriti. Razvijamo strategije koje će vam pomoći da pobijedite konkurenciju. Autoritet smo u svim segmentima POS-a.

Više gostiju znači više profita. Nakon što se implementira BiosCocktail blagajna po vašoj mjeri, počet ćete osjećati promjene u svom poslovanju.Na kraju, možete predvidjeti sljedeće: Vaš će objekt će raditi jednostavnije, brže i optimalnije nego prije. Više gostiju će biti usluženo u kraćem vremenu. Više posjetitelja pretvorit će se u povećane prihode i zadovoljstvo vlasnika.

Morate znati da su naši klijenti godinama zadovoljni nama zato što smo prvoklasni kada je u pitanju naš posao.

O nama

BIOS ICT d.o.o. je od osnivanja gradio svoju poziciju na tržištu oslanjajući se na činjenicu da uspjeh tvrtke zavisi od talenta, vještina i stručnosti djelatnika te njihove sposobnosti da funkcioniraju kao tim usmjeren ka ostvarenju vizije.

Zbog toga veliku pažnju posvećujemo izboru stručnjaka koji postaju dio našeg tima. Shodno osnovnoj djelatnosti, jezgru tvrtke čine obrazovani i stručni kadrovi tehničke struke, ali i stručnjaci ostalih specijalnosti neophodnih za zaokruženu poslovnu cjelinu, kakvu predstavlja BIOS ICT.

Uz stručnost i posvećenost poslu kojim se bavimo, zajednička karakteristika svih djelatnika u BIOS ICT-u je strast ka novim tehnologijama.

Naši stručnjaci kontinuirano pohađaju stručne seminare i treninge, poštujući da se znanje i stručnost svakodnevno unaprijeđuju i usklađuju sa novim trendovima. Uz to, na stručnim skupovima i izložbama u zemlji i u inozemstvu, upoznaju se sa novitetima informatičke tehnologije, zbog toga su u mogućnosti našim klijentima iz prve ruke prenijeti novitete sa svjetskih tržišta.

Stručne konsultacije i treninzi u okviru tvrtke periodično se organiziraju i obuhvaćaju kako obuke iz novih tehnologija, tako i one iz vještina prodaje.

Postani BIOS reseler

Povucite odličan potez u svom poslovanju i distribuirajte naša rješenja

Razumijemo Vaše poslovne potrebe i izazove s kojima se susrećete, uvažavamo složenost svakog projekta i prilagođavamo uvjete Vašim zahtjevima, potrebama i mogućnostima. Naša je podrška dugotrajna i na kvalitetnu uslugu možete računati tijekom cijelog trajanja ugovora.

obrazac

reference